Bertil van Wijk

Geboren in 1965 in Leiden en sindsdien woonachtig in Noordwijk. Begon zijn loopbaan in de verzekeringsbranche bij een grote verzekeringsmaatschappij in Noordwijk. In 1990 kwamen alle benodigde assurantiediploma’s en certificeringen in zijn bezit en werd hij hypotheek- en verzekeringsadviseur bij de assurantiemakelaar Hudig Langeveldt. Na beëdiging door de Nederlandse Vereniging van Makelaars volgde de overstap naar de makelaardij in onroerende zaken. Bij één van de grotere NVM makelaarskantoren in de Duin en Bollenstreek vervulde hij de functie van Register Makelaar Taxateur en trad als partner toe tot de directie.

In oktober 2008 is de keuze gemaakt om volledig zelfstandig het makelaarsvak uit te oefenen, de oprichting van Makelaardij Van Wijk was een feit.

Door zijn jarenlange ervaring op het gebied van de woningmakelaardij, taxaties, bedrijfsmatig vastgoed en (her)ontwikkeling kunnen opdrachtgevers op een optimaal resultaat rekenen. Uiteraard worden de werkzaamheden met inzet en discretie uitgevoerd waarbij niet alleen het pand maar ook de klant de persoonlijke aandacht verdient.

Verder zijn door het lidmaatschap van de Nederlandse Vereniging van Makelaars in onroerende goederen en de certificering van VastgoedCert. de kwaliteit van de dienstverlening en vakmanschap gewaarborgd.


 

Kantoor en werkwijze

Tijden veranderen, zo ook binnen de makelaardij. De consument stelt steeds hogere eisen aan de dienstverlening en de concurrentie binnen de makelaardij is met de intrede van het internet en de afschaffing van de beschermde titel van “makelaar” in de afgelopen jaren alleen maar groter geworden. Maar naar “wat” is de consument op zoek? Uit onderzoek is gebleken dat de consument streeft naar een hoog niveau van dienstverlening en kwaliteit tegen een zo scherp mogelijk tarief. Dit gecombineerd met een optimaal resultaat, een snelle verkoop of verhuur tegen een zo hoog mogelijke prijs, is de basis van onze werkwijze.

Makelaardij Van Wijk heeft gekozen voor een kleine organisatie met een persoonlijke, betrokken werkwijze. De klant staat altijd rechtstreeks in contact met de makelaar. De contacten vinden zoveel mogelijk via de telefoon, e-mail en bij verkoper thuis plaats. Wel zo gemakkelijk voor de klant. Afspraken kunnen 6 dagen per week en ook eventueel ’s avonds plaatsvinden. Desgewenst maakt u een afspraak op ons kantooradres.

Loon naar werken en resultaat gericht. Dat betekent dat wij pas een beloning van u vragen als er resultaat wordt geboekt. Niet meer dan logisch. Makelaardij Van Wijk werkt op basis van No Cure No Pay oftewel
niet eerder een vergoeding dan dat er een transactie tot stand is gekomen. Mocht u onverhoopt besluiten de opdracht in te trekken dan berekenen wij geen intrekkingskosten of andere kosten. Dat is duidelijk, transparant en eigenlijk heel vrijblijvend!