Mijn favorieten

Huur / verhuur

U bent op zoek naar huisvesting voor uw gezin of bedrijf? Kopen is geen optie en u besluit te gaan huren. Maar hoe vindt u het juiste object? Door gebruik te maken van de diensten van een NVM makelaar. Ons kantoor begeleidt u door het hele traject vanaf het moment van zoeken tot en met de oplevering van het gehuurde object. Wij zoeken samen met u naar een geschikte woning of bedrijfslocatie. Wij behartigen uw belangen bij de onderhandelingen en het opmaken van de huurcontracten. Uiteindelijk regelen wij de eindinspectie en oplevering.

Voor kortere of langere periode uw woning of bedrijfsruimte verhuren? Makelaardij Van Wijk gaat snel en vakkundig op zoek naar de geschikte kandidaat. Wij adviseren een reële huurprijs en regelen alle benodigde publiciteit zoals verhuurborden, advertenties en mailings. Uiteraard worden door ons de benodigde huurcontracten opgesteld. Verder begeleiden wij de oplevering en stellen een inspectierapport op.

Huurcontracten worden over het algemeen aangegaan voor langere perioden. Verder krijgt u te maken met wettelijke huurregelgeving. Laat u niet verrassen en neem een deskundige in handen. Zo bespaart u een hoop geld en problemen.