Mijn favorieten

Kantoor en werkwijze

Tijden veranderen, zo ook binnen de makelaardij. De consument stelt steeds hogere eisen aan de dienstverlening en de concurrentie binnen de makelaardij is met de intrede van het internet en de afschaffing van de beschermde titel van “makelaar” in de afgelopen jaren alleen maar groter geworden. Maar naar “wat” is de consument op zoek? Uit onderzoek is gebleken dat de consument streeft naar een hoog niveau van dienstverlening en kwaliteit tegen een zo scherp mogelijk tarief. Dit gecombineerd met een optimaal resultaat, een snelle verkoop of verhuur tegen een zo hoog mogelijke prijs, is de basis van onze werkwijze.

Makelaardij Van Wijk heeft gekozen voor een kleine organisatie met een persoonlijke, betrokken werkwijze. De klant staat altijd rechtstreeks in contact met de makelaar. De contacten vinden zoveel mogelijk via de telefoon, e-mail en bij verkoper thuis plaats. Wel zo gemakkelijk voor de klant. Afspraken kunnen 6 dagen per week en ook eventueel ’s avonds plaatsvinden. Desgewenst maakt u een afspraak op ons kantooradres.

Loon naar werken en resultaat gericht. Dat betekent dat wij pas een beloning van u vragen als er resultaat wordt geboekt. Niet meer dan logisch. Makelaardij Van Wijk werkt op basis van No Cure No Pay oftewel niet eerder een vergoeding dan dat er een transactie tot stand is gekomen. Mocht u onverhoopt besluiten de opdracht in te trekken dan berekenen wij geen intrekkingskosten of andere kosten. Dat is duidelijk, transparant en eigenlijk heel vrijblijvend!

Makelaardij Van Wijk B.V.

Kantoor Vestiging Makelaardij Van Wijk B.V.

Adresgegevens

Westeinde 10
2201 HA Noordwijk
KvK nummer: 68323867
BTW nummer: NL8573.92.542.b.01
8:30 - 17:30 UUR

Routeplanner