Mijn favorieten

Onze medewerkers

Makelaardij Van Wijk B.V.

Bertil van Wijk
Register Taxateur en NVM Makelaar.
Geboren in 1965 in Leiden en sindsdien woonachtig in Noordwijk. Begon zijn loopbaan in de verzekeringsbranche bij een grote verzekeringsmaatschappij in Noordwijk. In 1990 kwamen alle benodigde assurantiediploma’s en certificeringen in zijn bezit en werd hij hypotheek- en verzekeringsadviseur bij de assurantiemakelaar Hudig Langeveldt. Na beëdiging door de Nederlandse Vereniging van Makelaars volgde de overstap naar de makelaardij in onroerende zaken. Bij één van de grotere NVM makelaarskantoren in de Duin en Bollenstreek vervulde hij de functie van Register Makelaar Taxateur en trad als partner toe tot de directie.

In oktober 2008 is de keuze gemaakt om volledig zelfstandig het makelaarsvak uit te oefenen, de oprichting van Makelaardij Van Wijk was een feit. Door zijn jarenlange ervaring op het gebied van de woningmakelaardij, taxaties, bedrijfsmatig vastgoed en (her)ontwikkeling kunnen opdrachtgevers op een optimaal resultaat rekenen. Uiteraard worden de werkzaamheden met inzet en discretie uitgevoerd waarbij niet alleen het pand maar ook de klant de persoonlijke aandacht verdient.

Verder zijn door het lidmaatschap van de Nederlandse Vereniging van Makelaars in onroerende goederen en de certificeringen van NWWI, VastgoedCert. en NRVT de kwaliteit van de dienstverlening en vakmanschap gewaarborgd.
Yvonne Segaar
Yvonne Segaar
071-3619625
Register Taxateur en NVM Makelaar.